Provinciale staten Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant is o.a. verantwoordelijk voor mobiliteit, natuur en regionale economie. Ook daar werkt de VVD hard aan een levendig en liberaal Brabant. Het aanspreekpunt voor inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel is Suzanne Otters-Bruijnen.

Woordvoerder:

- Natuur

- Mobiliteit: Wegen Oost-Brabant, Luchthavens en Vervoer over Water.

Beroep: Ambtenaar van de burgerlijke stand

Maatschappelijke functies:

- Voorzitter Urgentiecommissie van een woningcorporatie

- Secretaris Rotary Vught

- Lid Raad van Commissarissen bij VET-Vught

Negen jaar heb ik met veel plezier namens de VVD in de gemeenteraad van Vught gezeten, waarvan een periode als fractievoorzitter. Dankzij de kans, die ik gekregen heb van de VVD en de Brabantse kiezers, kwam ik in maart 2015 in de Provinciale Staten. Met evenveel voldoening als mijn Vughtse politieke periode ben ik nu volksvertegenwoordiger in de provincie. Ik zet me in voor doorstroom en een goede bereikbaarheid in Noord-Brabant. Het Statenlidmaatschap is goed te combineren met mijn werkzaamheden en mijn gezin met vier jonge kinderen.

De Provinciale Staten nemen besluiten over de infrastructuur in Noord-Brabant, als ook onder andere op het gebied van ruimtelijke ordening, economie, landbouw, natuur, milieu en cultuur.

De Brabantse VVD fractie bestaat uit tien personen en ik maak deel uit van het fractiebestuur, zijnde tweede vicefractievoorzitter. De Statenfractie gaat twee keer per maand op werkbezoek in Brabant. Mocht u eens een Statenvergadering in het Provinciehuis in Den Bosch willen bijwonen of de Statenfractie willen uitnodigen voor een passend werkbezoek, dan kunt u hiervoor contact met me op te nemen. Ook als u vragen heeft over provinciale issues, sta ik u graag te woord.


Mail: sotters@brabant.nl

Facebook: Suzanne Otters-Bruinen

Twitter: @Suzanneotters