VVD fractievoorzitter Nico Prevoo keert niet terug na gemeenteraadsverkiezingen

De fractievoorzitter van de Gestelse VVD Nico Prevoo heeft besloten om niet door te gaan voor een nieuwe termijn in de Gemeenteraad van Sint-Michielsgestel. Prevoo: “Ik heb vier jaar met heel veel plezier en energie het raadswerk mogen doen. Ik heb er, samen met Joost vd Steen, hard aan gewerkt om een duidelijk VVD-geluid te laten horen in de Gemeenteraad en een verschil te maken. Door deel uit te maken van het college hebben we veel zaken voor elkaar kunnen krijgen. Maar mijn gezin en eigen bedrijf vraagt ook veel inzet. De combinatie van het Raadswerk, gezin en bedrijf is op dit moment te veeleisend.”.

Nico Prevoo

© Bart van de Hulsbeek

Prevoo zal de komende maanden zijn taken als fractievoorzitter voort zetten. Prevoo: “Ik vind het belangrijk om de termijn die de kiezers van Sint-Michielsgestel mij gegund hebben ook uit te zitten”. De Gestelse VVD is momenteel in de procedure voor een lijsttrekker. Prevoo is hiervoor niet in de race.

Ik kijk tevreden terug op mijn tijd als gemeenteraadslid. Ik heb echt kunnen bijdragen aan een bruisender Sint-Michielsgestel. Enkele persoonlijke hoogtepunten zijn de realisatie van de nieuwe ingang van het sportpark Den Dungen, de afschaffing van de hondenbelasting, dat de VVD actief deel heeft kunnen in het college en dat tot 2030 geen windmolens in Sint-Michielsgestel geplaatst zullen worden. Stoppen als raadslid betekent niet dat ik niet meer maatschappelijk betrokken zal blijven en me zal blijven inzetten voor de inwoners van Sint-Michielsgestel.