Kandidaat Tweede Kamer en Gestelse VVD in gesprek met bewoners Sint Michielsgestel

Met Ruben Brekelmans (plek 30) heeft de VVD een kandidaat uit midden-Brabant op een verkiesbare plaats voor de Tweede Kamer. Brekelmans en de VVD Sint-Michielsgestel organiseren op dinsdagavond 9 maart een digitale bijeenkomst voor bewoners uit onze gemeente. Tijdens deze avond wordt er gesproken over landelijke en lokale thema’s.

Ruben Brekelmans (34 jaar) is opgegroeid in deze regio en woont nu in Oisterwijk. Zijn familie en schoonfamilie wonen in de regio’s Den Bosch en Tilburg. Brekelmans kijkt ernaar uit om de gemeente Sint-Michielsgestel zo goed mogelijk in de Kamer te vertegenwoordigen.

 

Brekelmans werd op 17-jarige leeftijd actief bij de jongeren VVD toen Nederland zich in een economische crisis bevond. Nu is zijn motivatie om de Tweede Kamer in te gaan hetzelfde als destijds: helpen om ons land zo goed mogelijk door de crisis te loodsen en daarna sterker verder te kunnen. Daarbij wil hij zich inzetten voor Brabantse ondernemers, modern onderwijs en meer grip op migratie.

 

De afgelopen jaren werkte Ruben Brekelmans in Den Haag bij diverse ministeries en woonde hij in Engeland en Amerika. Een jaar geleden besloten zijn vriendin en hij om terug te komen naar Brabant. In mei verwachten ze hun eerste kindje. Ruben: “de belangrijkste reden om terug te komen naar Brabant was dat ik ons dochtertje net zo’n fijne jeugd gun als ik zelf heb gehad”.

 

Om dorpen en kernen in de gemeente Sint-Michielsgestel, als fijne plaatsen te houden,

zijn zowel landelijke als lokale oplossingen nodig. Investeringen in wegen zijn nodig voor de bereikbaarheid maar ook verkeer en veiligheid zijn van belang. Er moet een goed centrum zijn met genoeg voorzieningen, wat goed is voor het midden- en kleinbedrijf. Er moeten meer huizen gebouwd worden voor starters en naar behoefte.

 

Landelijke kandidaat Ruben Brekelmans en de lokale VVD, Nico Prevoo en Joost van der Steen, slaan de handen ineen. Op dinsdag 9 maart om 19.30u organiseren ze een digitale bijeenkomst om met bewoners van de gemeente Sint-Michielsgestel in gesprek te gaan. Voor informatie en deelname zie de website van Brekelmans (https://www.rubenbrekelmans.nl/brabant) en van de Gestelse VVD (https://sintmichielsgestel.vvd.nl/). Iedereen is van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen! Wil je meer weten (of wil je een persoonlijke Zoom-link ontvangen via de mail) neem dan contact op met Ytje van de Hulsbeek ytje@vandehulsbeek.eu

Zet cookies aan om de video te tonen.