Verkiezingsprogramma Gestelse VVD 2018

De Gestelse VVD heeft zich in de afgelopen periode met genoegen ingezet voor de samenleving. In veel gevallen hebben we een liberale kleur aan de genomen besluiten kunnen geven. Tegelijkertijd hebben we gezien dat mensen steeds meer voor zichzelf en de samenleving opkomen en dat daarbij initiatieven ontstaan waarbij “de overheid” niet meer nodig is. Dat vinden wij als liberalen een goede ontwikkeling want die overheid hoeft niet alles te regelen, dat kunnen mensen heel goed zelf.

We zijn er trots op dat we als lokale liberale partij de afgelopen periode gegroeid zijn en dat niet alleen in ledenaantal. We zijn ook weer dieper geworteld in de Gestelse samenleving. Daardoor kunnen we in 2018 met een gevarieerd team meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Onze uitdaging voor de komende periode is het verbinden van onze inwoners en kernen. We bestaan inmiddels meer dan twintig jaar als gemeente; het is tijd om de voorzieningen die we hebben beter met elkaar te delen. Ons motto voor de komende verkiezingen luidt dan ook: “Mensen en kernen verbinden”. Ook in de komende periode zullen we ons inzetten voor onze dorpen, met een team waarbinnen we veel nieuwe mensen mogen verwelkomen, die stuk voor stuk hun wortels in de Gestelse samenleving hebben en die zich voor u in willen zetten.

Klik hier en lees onze belangrijkste ideeën voor Sint-Michielsgestel!

Wil je onze programma liever lezen als PDF, klik dan hieronder op de link!

Bart van de Hulsbeek

Lijsttrekker 2018