Ytje van de Hulsbeek

© Andrea Tibosch

Mijn naam is Ytje van de Hulsbeek-Visser en mijn voornaam verklapt al een beetje dat mijn ‘roots’ niet in Brabant liggen. Ik ben geboren in Friesland en na op verschillende plaatsen in binnen- en buitenland te hebben gewoond woon ik, samen met mijn man, sinds 2010 in Berlicum.


Politiek vind ik boeiend en al jaren zet ik mij actief in voor de VVD. Het liberale gezicht van de VVD laten zien via verschillende kanalen vind ik belangrijk.

Als raadslid spreken plaatselijke items mij aan, zoals veiligheid, jongeren, duurzaamheid maar ook juist de individuele zaken die je als inwoner van de gemeente te horen krijgt. Voordat ik fractielid werd in 2021, was ik sinds 2018 algemeen bestuurslid van het Waterschap Aa en Maas. 



Mijn liberale doel is: een vrije, liberale samenleving waarin mensen hun keuzes kunnen maken. En daarbij mogen we de verantwoordelijkheid voor de medemens niet uit het oog te verliezen.


Heb je vragen of wil je gewoon een keer praten over de politiek of zaken die jij belangrijk vindt, laat het gerust weten.


Ytje van de Hulsbeek-Visser


Mail: info@vvdsintmichielsgestel.nl

Telefoon: +31 6 4222 7265