Thed Vestjens

Mijn naam is Thed Vestjens en ben 69 jaar.

Sinds circa 3 jaar woon ik in het mooie Den Dungen samen met mijn partner Marijke Pijnenburg. Hiervoor heb ik sinds 1972 in ’s-Hertogenbosch gewoond alwaar ik op de Hogere Agrarische School levensmiddelentechnologie heb gestudeerd.

Na mijn studie ben ik voor het overgrote deel van mijn werkzame leven directeur geweest bij Walkro Blitterswijck BV in de gemeente Venray. Walkro produceert de voedingsbodem voor de teelt van champignons. Enkele jaren geleden ben ik hier gestopt.

Sindsdien heb ik diverse projecten op het gebied van compostering als ZZP-er in binnen en buitenland uitgevoerd. Tevens ben ik sinds een aantal jaren Member of the Supervisory Board Yield TOPCO B.V. / CNC, een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van de productie paddenstoelen-substraten.

Mijn vrije tijd spendeerde ik hoofdzakelijk aan wandelen, sporten en het maken van verre reizen.

In het verleden heb ik een tiental jaren in het bestuur van Hockeyclub Den Bosch gezeten en mede de sportieve successen hebben mogen vormgeven. Dit zowel op top- en zeker ook op recreatief niveau!

Tijdens mijn vele reizen werd en wordt ik geconfronteerd met klimaatveranderingen die zowel op korte en lange termijn van grote invloed zullen zijn op onze totale manier van leven.

Daarom wil ik aan de slag om hiervoor efficiënte oplossingen te zoeken, welke betaalbaar zijn voor iedereen, zowel op de korte maar ook op de lange termijn. Omdat ik weinig of geen ervaring heb in de politiek wil ik als een relatief groentje met een frisse blik zonder “ politieke ballast” hiernaar kijken.