Jorin Aardoom


Jorin is zo'n 15 jaar lang lid van de VVD en sinds 2019 zit hij in het Waterschap "Aa en Maas", als fractievoorzitter en lid van de rekenkamer commissie. In 2023 is hij als lijsttrekker herkozen samen met een leuke en sterke fractie aan collega's. Het Algemeen Bestuurslid is het hoogste bestuursorgaan van het Waterschap maar is ook een part time rol: in het dagelijks leven is Jorin bestuurder voor de Benelux bij een grote corporate speler in de pakketlogistiek.

Jorin Aardoom (1990) is geboren te Rotterdam, is getrouwd en heeft een jong gezin. Al gauw verhuisd naar Noord-Brabant, in de regio 's-Hertogenbosch. Na het VWO heeft hij een uitstapje gemaakt naar Eindhoven, om zijn bachelor en master studie in de Technische Bedrijfskunde resp. Operations Management & Logistics af te ronden. Na een ondernemersavontuur van 7 jaar was het tijd voor de volgende stap om volledig de logistiek in te gaan en politiek meer actief te worden dan enkel bestuursfuncties. 

 In de vrije tijd speelt Jorin graag muziek op diverse instrumenten, doet hij aan diverse triatlon afstanden en maakt hij graag tijd door met het gezin.