Natasja Bijsterbosch

© Bart van de Hulsbeek

Mijn naam is Natasja Bijsterbosch en ik woon in het prachtige Den Dungen. Mijn binding met de gemeente Sint-Michielsgestel gaat ver terug. Ik groeide op in Schijndel, maar als kind kwam ik wekelijks bij mijn  grootouders in Middelrode en later in Berlicum over de vloer.  Als jongere kwam ik regelmatig bij het ‘Dungens gat,’ was de ‘Balkumse kermis’ een traditie en was ik met vrienden van het gymnasium Beekvliet regelmatig in de regio te vinden. 
Inmiddels woon ik in de Zandstraat in Den Dungen met mijn partner, twee kinderen en onze viervoeter.  Ik ook betrokken bij de lokale buurtvereniging en ben penningmeester van de oudercommissie voor de school van mijn kinderen.

Met mijn financiële kennis, achtergrond in bestuurskunde en ervaring als financieel adviseur heb ik een brede basis om de VVD-fractie te kunnen ondersteunen. 

Mijn lokale liberale doel is om ervoor te zorgen dat alle kinderen veilig de straat op kunnen binnen onze gemeente. Ook vind ik belangrijk dat er voldoende betaalbare woningen gebouwd worden voor de toekomst, zodat jongeren ook in de regio van hun keuze een betaalbare woning kunnen vinden.